Ga de uitdaging aan

Doe iets fantastisch voor gezinnen in nood

Kom zelf in actie


Help ShelterBox helpen!

ShelterBox gaat tot het uiterste om mensen in nood te helpen. Hoe ver kun jij gaan om ShelterBox te helpen aan geld te komen om operaties en hulp te financieren? Hoe opvallender, gekker of gewaagder jouw crowdfundingsactie is, hoe meer geld je gaat binnenhalen, dat is zeker!

Bouw een gammele zeepkist en bel de lokale krant dat je ermee naar de volgende stad gaat proberen te rijden en dat je sponsors zoekt die je per afgelegde kilometer betalen. Succes gegarandeerd!

Of bericht al je vrienden en vriendinnen (en hún vrienden en vriendinnen!) op Facebook en Instagram dat je een dancefeest houdt in het buurtcentrum of de lokale disco en vraag een deejay om gratis te komen draaien (doet ‘ie zeker!) voor het goede doel. Werkt altijd!

Maar ook met sportevenementen (loop een marathon en zoek bedrijven die je per kilometer sponsoren!), verzamelaarsbeurzen of gewoon op een mooie dag in het park of op het strand kun je met een goed verhaal de mensen hun portemonnee laten trekken.

Heb je een fantastisch idee voor een evenement waarmee je geld kunt inzamelen voor ShelterBox maar weet je niet precies hoe je het moet aanpakken? Neem dan snel contact met ons op. We denken graag met je mee over de organisatie en kunnen ook vaak helpen met de uitvoering.